Onze diensten

ES&S Logistics is zoveel meer dan een opslagruimte. Onze activiteiten rusten op 5 pijlers
 

Opslag en overslag van goederen

In onze magazijnen kunnen we producten van diverse aard vorstvrij stockeren en weer uitleveren wanneer de klant hier om vraagt. Het tegen diefstal beveiligde magazijn is voorzien van een sprinkler installatie zodat waardevolle goederen hier veilig kunnen opgeslagen worden.
 

Total logistics

Dankzij ons zusterbedrijf Vervoer Zuiderkempen en rechtstreekse connecties met de informaticasystemen van onze klanten, kunnen we het hele logistieke proces van onze klant vlekkeloos overnemen. De klant hoeft zich dus geen zorgen te maken, zijn logistieke processen zijn bij ons in professionele handen.
 

Logistiek advies

Door onze jarenlange ervaring, opgedaan door hard werken en continu verbeteren, kunnen wij onze klanten adviseren om hun eigen logistieke processen te optimaliseren. Uw tevredenheid bepaalt onze tevredenheid, zo eenvoudig is het.
 

Just in sequence deliveries

Om uw logistieke processen nog verder te optimaliseren, bieden wij ook "just in sequence deliveries" aan. We leveren dan de diverse producten in de juiste volgorde én op het juiste tijdstip aan de productielijn. Zo kan u niet alleen eigen magazijnruimte besparen, maar ook de buffers en voorraden zo laag mogelijk houden. Uiteraard betekent dat een belangrijke efficientieverbetering en niet te onderschatten kostenoptimalisatie.
 

Value added services/value added logistics

Op vraag van de klant kunnen wij waardetoevoegende handelingen uitvoeren op hun producten. Dit kan gaan over schoonmaakactiviteiten , conservering van goederen, kleine assemblages...